2009-06-18 15:22:15• hírek • Szatmar.ro

Mikola ünnepel és a jövőt tervezi

A harmadik vonalba feljutó Turul tapasztalt játékosok és támogatók érkezésében bízik.

Egy év távollét után szerda délután a Margittán rendezett osztályozón a Szilágysomlyói Silvania II csapatát legyőzve a Mikolai Turul visszajutott a romániai labdarúgás harmadik vonalába.

A csapat és a szurkolók szerda éjfélig ünnepelték a sikert, a együttest szállító busz, a rend kedvéért, két tiszteletkört tett meg a városközpontban.

Dobos Csaba elnök, akinek a hétvégén ismét akad majd oka ünneplésre, hisz megnősül, elmondta, a téli szünetben nem hitte volna, hogy csapata ilyen sikerrel zárja a szezont. „A télen nem hittem, hogy megéljük ezt, ugyanis akkor több játékos is távozott, és újra kellett alakítani az együttest. Milu Petric és Călin Şoimoşan azonban igen jó és kemény munkát végzett a csapattal, aminek most meglett az eredménye. A találkozón Coman kapust kiválóan helyettesítette Görbe, a hátvédsor jól működött, Pop jól szervezett és hajtott, és külön dícséret illeti Popant, aki sérülten is vállalta a játékot ."

Dobos azt is elmondta, természetesen már a jövő csapatát építi, egyelőre fejben, és szeretnének négy-öt tapasztaltabb játékost igazolni. Természetesen a futballisták mellett támogatókra is szüksége van a csapatnak. Dobos ebben a tekintetben minden eshetőségre nyitott. „A megyei tanácstól is vannak ígéretek, mi készek vagyunk tárgyalni mindekivel, arról is, hogy a helyünket esetleg átadjuk szatmárnémeti csapatnak, vagy arról, hogy a városban is rendezhetné meccseit a Turul".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: